fbpx

Reset Password

Veelgestelde vragen

02/06/2020 by rjfalcon

Heb je nog een vraag voor het boeken of heb je geboekt, maar wil je toch nog wat weten over de tenten of ons park? Hier onder hebben we een aantal veelgestelde vragen vast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen kun je ons altijd even een mailtje sturen

De tenten

Kan ik meerdere tenten boeken?

Zeker! Via de mail kun je gerust een aanvraag doen voor 2 of meer tenten. Wij kunnen makkelijk zien welke nog beschikbaar zijn en kunnen ze voor je reserveren.

Hoe kunnen we in- en uit-checken?

Check in is mogelijk vanaf 15:00 uur tot 19:00 uur. Je kunt met de auto richting het veld rijden om je spullen uit te laden om vervolgens de auto weer op de parkeerplaats vooraan het park te parkeren. Het inchecken kun je in principe zelf doen, maar mocht je nog vragen hebben kun je ons natuurlijk even bellen.

Bekijk onze plattegrond om te kijken waar de tenten staan op het park en hoe je hier kunt komen.

Check uit is vanaf 11:00 uur en indien er geen bijzonderheden zijn kun je zelf de tent achter je dichtritsen en zit het er helaas weer op.

Is er een koelkast in de Bell Tent?

Om ’s ochtends wakker te worden met het gefluit van de vogels hebben we er voor gekozen om geen koelkast in de tent te plaatsen, maar hebben een aantal koelkastjes in onze tuinkas gezet waarbij elke tent een eigen plankje beschikbaar heeft om wat spulletjes in koud te zetten.

Mag ik zelf een tent bijzetten?

Helaas is het niet toegestaan om zelf een tent bij te plaatsen. Wel is het mogelijk om bij sommige tenten een extra Bell Tent “300” te reserveren. Dit kleine broertje van de Bell tent is eenvoudig ingericht met één of twee vloermatrassen inclusief beddengoed.

De kosten voor deze extra Bell Tent bedragen €20,- per nacht.

Kan ik in de Bell Tent koken?

Bij elke Bell Tent staat een BBQ om zelf een stukje vlees of groente te grillen. Op het veld staat onze tuinkas welke is ingericht als keuken en kan gebruikt worden om te koken en af te wassen. De tuinkas wordt gedeeld met de gasten van de andere Bell Tenten.

Activiteiten

Kan ik bij jullie een bootje huren?

Wij verhuren voor HappyWhale elektrische sloepjes. Deze liggen bij ons in de haven en kunnen via de website van HappyWhale gereserveerd worden vanaf €30,- per uur.

Zeilbootjes verhuren wij zelf niet maar kunnen bijvoorbeeld bij onze buren Allemansend gehuurd worden.

Kan ik bij jullie een sup / paddle board huren?

Zeker. We hebben een viertal Sups te huur inclusief peddel. Suppen kan bij mooi rustig weer op het meer de Fluessen wat gelegen is aan ons park.

Kijk voor meer informatie over Sups huren hier.

De omgeving

Is er een supermarkt in het dorp?

Elahuizen is een klein dorp en heeft geen winkels of een supermarkt. Balk (Lidl, Poeisz en Plus) en Woudsend (Spar) zijn de dichtstbijzijnde dorpjes met een supermarkt en liggen op zo’n 6-10 km van Elahuizen.

Tenten boeken

Bij zoek en boek kan ik niks vinden

Krijg je op de gewenste data geen resultaten? Dan zijn helaas alle tenten al volgeboekt. Probeer een andere datum of kijk bij de tenten apart voor de beschikbaarheid.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Helaas hebben we in Nederland maar een kort seizoen om van de tenten te genieten. We moeten daarom streng zijn in het annuleren van de reserveringen. Kijk in onze algemene voorwaarden voor onze volledige annuleringsvoorwaarden.