Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Glamperen bij REBL Outdoor

We hebben een aantal veelgestelde vragen vast voor je beantwoord. Mocht je alsnog vragen hebben? Stuur ons dan een mailtje via ons contactformulier.

Moeten we zelf beddengoed en handdoeken meenemen?

Nee. De bedden in onze accommodaties worden bij aankomst voor je opgemaakt en ook ligt een setje handdoeken voor je klaar. Beddengoed en handdoeken mag je dus lekker thuis laten. 

Zijn honden toegestaan in de tent?

Helaas niet. Ondanks dat we zelf ook van honden houden is het niet toegestaan je trouwe viervoeter mee te nemen in de tent. 

Kan ik meerdere accommodaties boeken?

Jazeker. Dit is alleen helaas niet mogelijk via de website. Stuur ons een mailtje met de grootte van je reisgezelschap en hoeveel accommodaties je wil huren en voor wanneer. Wij sturen je vervolgens een offerte voor jouw vakantie. 

Is er een keuken in de tent?

We hebben tuinkassen ingericht als "buiten" keuken. Hier staat alles wat je nodig hebt om te kunnen koken. Ook staan in elke kas een aantal koelkasten, met voor elke tent een eigen plankje om wat spulletjes koud te leggen. 

Borden, glazen, bestek etc hoef je dus ook niet mee te nemen. Het is ten slotte Glamping 😉

Hoe laat kunnen we in-/uitchecken?

Inchecken is vanaf 15:00 uur. Uitchecken is standaard vanaf 11:00 uur, maar u kunt bij het reserveren een late checkout bijboeken. U kunt dan tot 13:00 uur gebruik maken van de accommodatie.

Is er brandhout/houtskool aanwezig?

Brandhout is bij ons te koop in/bij de kassen/keukens. U kunt deze zelf eenvoudig afrekenen door middel van een QR-code te scannen. 

 

Houtskool voor de bbq's is niet altijd aanwezig. Hier kunt u zelf voor zorgen, maar let wel dat in onze Kamado BBQ's geen briketten kunnen, enkel houtskool. De chemische toevoegingen in briketten tast het keramiek van de BBQ aan. 

Kan ik met mijn eigen tent/camper komen?

We hebben helaas geen losse kampeerplekken beschikbaar op onze locaties. Ook het bijzetten van een eigen tentje bij de Glamping tenten is niet toegestaan.