Reset Password

Je zoek resultaten

Praktische informatie

06/05/2020 by rjfalcon

Zorgeloos kamperen

Zorgeloos kamperen met al onze standaard voorzieningen in de Bell Tent

Kamperen betekent al lang niet meer een vakantie “back to basic”. In onze volledig ingerichte Bell Tenten geniet je van de charme van kamperen, maar zonder de rompslomp van de tent opzetten en vergeten haringen.

Graag vertellen we wat je kan verwachten in een Bell Tent en wat je dus niet meer mee hoeft te nemen.

Slapen in de Bell Tent

Heerlijk bed met echte matrassen

Je luchtbed laat je lekker thuis. Slapen in de Bell tent doe je in stijl op een lekker bed van pallets met goede matrassen en een fijn dekbed. Wij maken je bed voor aankomst vast op dus je duikt er zo in!

p.s. ’s nachts kan het wat afkoelen dus neem een pyjama mee!

Koken bij de tent

Koken op je eigen gestookte vuurtje

Wakker worden met koffie en een lekker gebakken eitje kan in de Bell tent met je eigen Nespresso-apparaat en een eenpits gasstelletje. Potten en pannen mogen in je eigen keukenkast blijven staan want elke tent heeft voldoende kookgerei om ‘s avonds op het kampvuur een eenvoudige maaltijd te bereiden of steek de bbq aan om een lekker stukje vlees te grillen.

Sanitair

Douchen en afwassen

Het sanitairgebouw met douches en toiletten staat op ongeveer 75 meter van de tent. Hier kan warm gedoucht worden (50 cent) en er zijn voldoende toiletten aanwezig.

Niet voldoende kleren mee of zijn ze toch sneller vies dan verwacht? Bij de receptie kun je was- / droogmunten kopen en je was is binnen no-time weer fris.

Uitwaaien op het meer

Elektrische sloep huren

In onze eigen jachthaven hebben wij 6 elektrische sloepen liggen. Deze zijn al te huur vanaf €30,- per uur en geschikt voor 6-8 personen.

Ontdek in je sloep het grootste meer van Friesland of vaar naar een van de gezellige Friese dorpjes langs het meer. Zo ligt bijvoorbeeld Heeg op zo’n 40 minuten varen of maak een prachtige tocht over de Luts richting Balk en Woudsend.

Fietsen door de weilanden

Lekker uitwaaien op de fiets door de weilanden naar een van de omliggende dorpjes

Ontdek op de fiets het de weidse natuur rondom Elahuizen of ontdek de nabij gelegen dorpjes. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het huren van een fiets.

Onze Bell Tenten