fbpx

Reset Password

Activiteiten in de buurt

17/06/2021 by rjfalcon

Ontdek het mooie Friesland en alle mooie plekjes bij ons in de buurt

Rijsterbos

Het Rijsterbos is één van de bekendste wandelbossen in Fryslân. Het is een groots wandelbos in het golvende Gaasterland. Majestueuze beuken en eiken houden de wacht over de belangrijkste slagader ‘de Murnserleane’ in het bos.

Meer info

Konijneneiland

Ga je varen met een sloepje of een zeilboot dan is het Konijneneiland zeker een must-see. Onlangs helemaal aangepast om heerlijk aan te meren en te zwemmen op het strandje.

Vogelkijkhut ’t Swin

Het Zwin, It Swin in het Fries, is een natuurgebied en ligt in Gaasterland. Het poldermeer ligt tussen de Fluessen en het Slotermeer in. Je vindt er gras- en rietlanden en hierdoor leven er bijzondere moerasdieren en watervogels. Er komen vooral veel eenden en ganzen maar er leven ook veel vogels zoals watersnippen, roerdompen en baardmannetjes.

Meer info

Mirnserklif

Ga naar het strand bij één van de drie kliffen die Nederland rijk is: het Mirnserklif.

Vanuit het Rijsterbos wandel je zo richting het IJsselmeer naar het Mirnserklif. Kitesurfers, vliegeraars en strandgasten komen hier graag.

Meer info

Pluktuin Hommerts

Gewapend met een mand en een schaar kunt u op pad om de bloemen te plukken welke helemaal uw smaak zijn! Met meer dan 100 soorten snijbloemen hebben wij in onze kwekerij een ruime keus en voor ieder wat wils. Van de geplukte bloemen kunnen wij, indien u dit wenst, een veldboeket samenstellen.

Meer info