fbpx

Reset Password

Activiteiten bij REBL Outdoor

17/06/2021 by rjfalcon

Genieten van je vakantie betekent niet dat je de hele dag stil moet zitten. Daarom hebben we een aantal ontspannende activiteiten voor je die je verblijf nog aangenamer maken.

Elektrische sloep huren

Via onze verhuurpartner HappyWhale kunnen wij zes volledig elektrische sloepen aanbieden. De sloepen zijn al te huur vanaf 2 uren. Onze Pura Vida is geschikt voor maximaal 6 personen en de Aluminium Render 600 voor 8 – 10 personen.

Meer info over sloep huren

Suppen

Staand op een groot supboard beweeg je je voort met een speciale suppaddle. Met een beetje focus, een goede balans en veel sportiviteit is deze sport gemakkelijk te doen. Juist voor de beginnende watersporter is suppen een goede sport om mee te starten.

Meer info over Suppen

Hottub

Genieten van de rust breng je tot een hoger niveau in onze houtgestookte hottub. De hottub is geschikt tot 6 personen en kan gereserveerd worden bij aankomst of tijdens je verblijf.

Het opstoken van de hottub doe je zelf, maar we helpen je graag een handje om het vuurtje aan te steken.

Zeilen in een Valkje

REBL Outdoor is gelegen aan het water en op de Fluessen staat al gauw voldoende wind om lekker te gaan zeilen. Heb je al zeilervaring en wil je een bootje huren dan kan dat bij onze buren Allemansend.