REBL Outdoor | Bell Tent Glamping in Friesland

Bijzonder kamperen bij REBL Outdoor

T

oen wij onze trip door Nederland starten, had ik niet kunnen bedenken dat Friesland zo ontzettend mooi is. Het water, de rust, de omgeving: fantastisch. Wat het dan helemaal top maakt is wanneer je op een toffe plek verblijft. En dat doen wij. Deze keer bij REBL OUTDOOR in Elahuizen. Even weg van de drukte en wakker worden met zingende vogels. Ja, dat doet je het drukke leven even laten vergeten.

Wij blijven twee nachtjes in een bell tent slapen. Een wat? Een bell tent. Een compleet sfeervol ingerichte tent met opgemaakte bedden, een droge plek (handig in Nederland), een eigen little green egg, kampvuurtje, elektriciteit en echt alles wat je nog meer kunt wensen. Zoals ik al zei is het weer in Nederland onvoorspelbaar. Zo ook tijdens ons verblijf. De regen komt met bakken uit de lucht, maar hee, dat maakt niet uit want wij zitten droog. We hebben een kleine laptop meegenomen en kijken heerlijk een filmpje op Netflix vanuit ons verwarmde bedje terwijl de regen op de tent klettert. Voor mij het ultieme gevoel van wakker worden. Ok, samen met wakker worden op het strand met 35 graden den. 

AAN ALLES IS GEDACHT BIJ REBL OUTDOOR

Kamperen betekent al heel lang niet meer alleen maar back to basic, en dat weten ze bij REBL OUTDOOR. In de tent vind je de charme van kamperen maar wel op een net wat luxere manier. En natuurlijk zonder de rompslomp van tenten opzetten, haringen die je krom trapt, tenten inpakken bij regen en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Op het terrein staat een toffe tent met daaronder wat leuke zitjes. Hier kunnen wij heerlijk een boekje lezen en honderden spelletjes spelen. Ideaal voor nu want het is regenachtig maar niet koud. Kaarsje erbij, hapje, drankje en wij zitten meteen helemaal in de vakantiemodus. 

Daarnaast hebben ze een grote kas op het terrein staan met een kleine keuken. Hier kun je wat lekkers klaarmaken maar ook je biertjes koud zetten of je theetje op het vuur zetten. De douches en de toiletten zitten dichtbij de tenten. Zo krijg je toch echt een beetje het campinggevoel. 

EEN PRACHTIGE OMGEVING

Niet alleen de camping is optimaal genieten ook de omgeving is waanzinnig mooi. Zo ligt er aan de achterkant van de camping het grootste meer van Friesland. Hier kun je elektrische sloepen huren en heerlijk uitwaaien op het meer. Heeg ligt op zo’n 40 minuten varen vanaf de camping maar je kunt ook een fantastische tocht maken over de Luts richting Balk en Woudsend. 

Wij zijn daarnaast ook een dagje naar Lemmer gegaan. In Lemmer zit een prachtige beachclub en ook het dorpje is heel leuk om te verkennen. Klein, maar fijn. Lekker toeristisch met alles wat daarbij hoort. 

Wij hebben dus maar korte tijd genoten van de Friese omgeving maar we weten zeker dat we hier nog eens terug willen komen om meer te ontdekken. 

Dit artikel is geschreven door Lies van Reismetlies.nl

Bron: Reismetlies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *