REBL Outdoor | Bell Tent Glamping in Friesland

Bijzonder Plekje bij REBL Outdoor

E

lahuizen, aan de Fluessen (een van de grootste meren in Friesland), bestaat uit slechts enkele huizen én Waterpark De Koggeplaet. Op het park staan lake houses, cottages en studio’s te huur, gesitueerd rond de jachthaven en langs het meer. Leuker nog zijn de belltenten, op een apart veldje. De smaakvol ingerichte belltenten zijn geschikt voor twee personen. Bij sommige tenten kun je een extra kleine belltent laten plaatsen voor extra personen. De tent heeft een tweepersoons bed, een Nespresso apparaat (lekker), een BBQ en vuurschaal. Picknicktafel voor de tent, lekkere stoelen op de vlonder; perfect! Alles voor een paar nachten comfortabel kamperen. In de kas vind je de gezamenlijke keuken, stromend water en koelkasten. Word wakker door de kwetterende vogels, het ruisen van de wind. Zet een kopje koffie en ontwaak langzaam op je terras. Na een dag op pad in het Waterland van Friesland moet je ‘s avonds absoluut de zonsondergang bekijken aan het Fluessen meer.

Word wakker door de kwetterende vogels, het ruisen van de wind.

Marleen Brekelmans - Bijzonderplekje.nl

Lees het hele artikel op Bijzonderplekje.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.